Szolgáltatások

A kihívások fontosak!

Sok érdekes ügyfél, eltérő profilú weboldalak, mindet imádtam tervezni és készíteni!

Weblap tervezés

Az elmúlt évtizedben jelentősen átalakult az online megjelenés. Az egyoldalas egy-két képből és szövegből álló weblapokból, videókkal és grafikus, mozgó elemekkel tűzdelt művész alkotások lettek. Szerencsére ezzel együtt az igény nem csak a belső tartalomra, hanem a szépségre is koncentrálódik. Nyugodtan lehet kirívó az oldalunk – amennyiben az a profilba  vág -, bátraké a szerencse!


Optimalizálás mobil eszközökre

Mennyiünknek van okostelefon a zsebében? Hányszor vesszük elő, mert hirtelen látunk-hallunk valami érdekeset és tüzetesebben utána akarunk nézni, vagy csak “feldobjuk” a közösségi médiába? Vajon ha egy potenciális vevőnk nem talál meg minket, vagy nem képes megnézni az oldalunkat egy olyan eszközön ami mindig kéznél van, mennyit veszítünk ezáltal? Csak gondoljunk bele: a 15 és 40 év közötti emberek 90%-a napjában többször is csak a mobileszközeire hagyatkozik, akár egy recept megkeresésére, online vásárlásra, navigációra. Ezen számok alapján megfontolandó mit hagyunk ki ha nincs mobil eszközre optimalizált weboldalunk, vagy mobilos applikációnk.


Weblap karbantartás

Ahhoz hogy az online megjelenésünk is ugyanazt a profizmust sugározza, mint a szolgáltatásiank, ugyanúgy naprakésznek kell ott is lennünk. Hiába van nagyszerűen felépítve honlapunk, ha a több évvel ezelőtti telefonszámunk van rajta – ami már nem is él- , vagy csak a kezdet-kezdetén készített referenciamunkáink – amik esetleg már elavult technológiának számítanak. Egy újsághirdetésben is mindig a legújabb akciónkat hirdetjük, nem azt hogy mi történt 10 éve. Ugyanezt kell tennünk a weblapunkon is! Mindez még napjainkban folyamatos közösségi média megjelenéseket is megkíván. Nem kis feladat!

Ezt a terhet le tudjuk venni a válláról. Teljes körű weblap felügyeletet vállalunk, közösségi média frissítéseket, hírlevelek kezelését, kiküldését valamint biztonsági mentést és összeomlás esetén visszaállítást.

Nem kell mindent észben tartania, megtesszük mi!


Mobil applikációk

Talán nem elsődleges feladatunk, hogy egy mobil alkalmazásba fektessünk, azonban ha webshopunk van, ne dobjuk ki elsőre az ablakon a mobil applikáció ötletét! Ezeket a kis programokat leginkább a saját üzletünkhöz lehet hasonlítani. Bejön a vevő, köszöntjük, tudjuk a nevét, így azonnal a nevén is szólítjuk – hiszen regisztrált ahhoz hogy használhassa az alkamazást -, amennyiben visszatérő vendég, ismerjük a vásárlási szokásait, azonnal az ő személyére szabottan tudjuk “elétenni” árucikkeinket. Nem mondom, hogy ezt nem tudjuk megtenni egy weblappal is, azonban mi van ott ahol a mi weblapunk is taláható? Kísértés, hogy bármikor beírhat egy új webcímet a böngészőbe és hipp-hopp már el is veszítettük. Ezért hasonló egy mobil applikáció egy üzlethez, itt csak az általunk árult termékeket találhatja meg, hiszen az van a “boltunkban”. Ezt a szemléletet nem csak webáruházakra, hanem például online ételrendelésre, taxi hívásra is egyszerűen alkalmazhatjuk.


UI/UX Protípus készítés

Szépen hangzik, de nem lepne meg ha elsőre ezt kínainak tűnhet. Mi is ez az egész? Egy szóval: látvány és élmény. Na jó, ez így három szó, talán egy rövid mondat inkább megteszi: egy élmény tervezése, mely a weboldal – applikáció – használata közben a felhasználó megtalálja azt amit keres és mindeközben még jól is szórakozik, ezáltal a monitor elé szögezzük. Részletes tervezés, mely magába foglalja a folyamatokat – mi, mit követ – és a grafikai elemeket is – a látvány -.


3D-s tervezés

Már évtizedek óta használják a nagy cégek – főleg gépipari cégek -, azonban a technológiai forradalom úgy felgyorsította ezt a folyamatot, hogy már egy otthoni felhasználó számítógépe is elegendő ahhoz, hogy komplex tervező alkalmazásokat futtasson. Már az ötvös művészek is használják. Papírra rajzolva megálmodják az ékszert, majd átültetik digitális formába, és a részleteket már ki is dolgozta nekik a számítógép: Mennyi arany/ezüst kell hozzá? Mibe fog kerülni az előállítása? Mennyi kell legyen a tűz hőfoka, hogy két anyagot össze tudjon dolgozni? és még sorolhatnám… Azonban napjainkban a leggyorsabban fejlődő iparág, a 3D-s nyomtatás is ezt a tervezés formát használja. Hiszen ki ne szeretné a kezébe fogni azt a tárgyat, amit percekkel ezelőtt még csak a számítógép monitorán látott? A 3D-s nyomtatás beférkőzött életünk minden területére, talán észre sem vettük. Egyedi okostelefon tokok, személyes ajándékok, művészet, építészeti modellek, eltörött, elkopott eszközeink pótalkatrészei, a lehetőségek határtalanok!


Több mint 10 éve követem a webes trendeket

mondja el mit szeretne megvalósítani
Kérjen ajánlatot